Te cunosc de undeva! Sezonul 4 Gratis Online

Te cunosc de undeva! Sezonul 4 Gratis Online

Cel de-al patrulea sezon "Te cunosc de undeva!", din 7 septembrie la Antena 1

„Te cunosc de undeva!”, show-ul care le-a adus telespectatorilor transformări spectaculoase şi Antenei 1 audienţe de top, revine în toamnă cu un nou sezon. Pepe, artistul care timp de 13 ediţii ale precedentului sezon s-a dovedit a fi unul dintre cei mai spumoşi concurenţi, reuşind sã se transforme în bâlbâit, extravagant sau extrem de emoţinat, pur şi simplu, nu s-a putut ţine departe de transforming-show. Astfel cã, din 7 septembrie, telespectatorii îl vor putea revedea sâmbãtã de sâmbãtã, de la 20:30, numai la Antena 1.

Nici pentru Maria Buzã nu a fost uşoarã despãrţirea de echipa „Te cunosc de undeva!’, astfel cã atunci când artistei i s-a propus sã revinã în cel de-al patrulea sezon al show-ului, nu a stat pe gânduri. Alãturi de Maria, Anda Adam a rãspuns afirmativ propunerii de a-şi prelungi cu încã un sezon lungul şir al transformãrilor marca „Te cunosc de undeva!”, astfel cã din toamnã le dã din nou întâlnire românilor în faţa micilor ecrane.
Alãturi de aceştia, cinci noi concurenţi au răspuns provocării de a intra în pielea unor artişti celebri din întreaga lume. Astfel că telespectatorii îi vor putea vedea pe Ellie White, DalmaKovacs, Jeande la Craiova, Mike Diamondz şi Matteo în ipostaze în care nu şi-au imaginat că îi vor putea vedea vreodată.

Machiaje spectaculoase, costume senzaţionale, gesturi studiate în cel mai mic detaliu, voci antrenate pentru a le semăna celor ale artiștilor pe care concurenții îi vor întruchipa pe scena „Te cunosc de undeva!” sunt doar o parte dintre ingredientele emisiunii pe care Antena 1 le-o readuce în aceastã toamnă telespectatorilor.

„Aflatã deja la cel de-al patrulea sezon, un numãr record în comparaţie cu alte ţãri în care emisiunea s-a difuzat pentru prima oarã chiar înaintea producţiei noastre, Te cunosc de undeva! menţine ritmul trepidant al hiturilor din întreaga lume şi din toate decadele. Nostalgia, umorul, talentul, armonia şi energia vibrantã a tuturor participanţilor rãmân caracteristicile de bazã ale show-ului prezentat cu dãruire de Alina şi Cosmin şi susţinut magistral de cei patru juraţi: Ozana, Andreea, Andrei şi Aurelian. Vã invitãm în aceastã toamnã sã vã bucuraţi cu Antena 1 de cele mai frumoase seri de sâmbãtã!” a declarat Augusta Lazarov, Head of Entertainement Antena Group.