Te Cunosc de Undeva Sezonul 2 Online

Te Cunosc de Undeva Sezonul 2 Online

Te Cunosc de Undeva Sezonul 2 Online
Te cunosc de undeva! incepe in aceasta seara de la 20:15 la Antena 1. Juratii intra din nou in jocul transformarilor




In prima editie, pentru a le demonstra concurentilor ca stiu prea bine prin ce trec editie de editie, si juratii intra in jocul transformarilor. Astfel, pret de cateva minute, Andreea Balan si Andrei Aradits vor face furori cu piesa „La tortura”, interpretata extraordinar de Shakira si Alejandro Sanz. Nici Ozana Barabancea si Aurelian Temisan nu se vor lasa mai prejos, cei doi interpretand senzational un moment din Grease, ca Olivia Newton John si John Travolta.

Machiaje spectaculoase, costume senzationale, gesturi studiate in cel mai mic detaliu, voci antrenate pentru a semana artistilor pe care concurentii ii vor aduce pe scena „Te cunosc de undeva!” sunt doar o parte dintre ingredientele emisiunii pe care Antena 1 le-o readuce telespectatorilor incepand din aceasta seara, in fiecare zi de sambata.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta