M-a făcut mama artist Marea Finala 24 Mai 2012 VIDEO

M-a făcut mama artist Marea Finala 24 Mai 2012 VIDEO

M-a făcut mama artist Marea Finala 24 Mai 2012 VIDEO,M-a făcut mama artist Marea Finala 24 Mai 2012 online, la ora 20:30 Joi 24 mai pe Prima TV
Marea Finală
Prezintă: Andreea Raicu, co-prezentator Dan Finţescu
Juriu: Corina Bud, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu şi ConnectR





"M-a făcut mama artist" este primul show în care mamele au un rol important în devenirea artistică a fiilor. Drumul tinerilor către celebritate este deschis cu sprijinul mamelor lor.
"M-a făcut mama artist" este un format 100% românesc, care se dezvoltă în pararel şi în SUA, unul dintre susţinătorii emisiunii fiind Scooter Braun, impresarul şi cel care l-a descoperit şi lansat pe celebrul cântăreţ Justin Bieber.
În cadrul showului participă 11 tineri care îşi doresc o carieră muzicală, iar prestaţiile lor sunt apreciate de un juriu avizat din care fac parte Corina Bud, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu şi ConnectR. Vedetele dau note şi trimit la baraj concurenţii clasaţi pe ultimele două locuri. Barajul are loc la începutul ediţiei următoare, dar decizia crucială - cine rămâne în joc şi cine pleacă - este luată de mame.
Concurenţii şi mamele lor locuiesc în cantonamente separate şi nu pot comunica între ei decât în anumite momente.
Premiul final al emisiunii este o investiţie directă în cariera tânărului câştigător, care primeşte o bursă la Berklee College of Music, unul dintre cele mai importante colegii de muzică din Statele Unite. Această experienţă îi poate propulsa cariera artistică şi pe plan internaţional.
De asemenea, marele câştigător se va întâlni în Statele Unite cu Justin Bieber şi cu echipa lui condusă de impresarul Scooter Braun.
Andreea Raicu intră din nou în lumina reflectoarelor în calitate de gazdă a emisiunii, iar Dan Finţescu în calitate de co-prezentator.