Delia Matache vrea sa imite un lautar la “Te cunosc de undeva”!

Delia Matache vrea sa imite un lautar la “Te cunosc de undeva”!

In exclusivitate pentru A1.ro, Delia Matache a dezvaluit vedetele in pielea carora ar vrea sa intre la megashow-ul “Te cunosc de undeva”! Artista nu se teme sa schimbe cu totul registrul muzical cu care ne-a obisnuit!
Faima si aprecierea de care se bucura frumoasa Delia se datoreaza atat vocii ei puternice, cat si energiei si miscarilor sexy pe care le aduce in show-urile live. Incepand de sambata, 17 martie, ea va face tot posibilul sa intre in pielea altor vedete, ale caror nume vor fi trase la sorti.

In asteptarea verdictului surpriza, Delia nu poate decat sa spere ca va avea de interpretat o vedeta preferata, dupa cum a marturisit la intalnirea de miercuri cu reprezentantii presei.

Cantareata s-a aratat mai entuziasmata sa imite pe cineva din afara stilului ei muzical. "Mi-ar placea sa imit un rocker, solistul de la Guns'n'Roses. As vrea chiar si un interpret de muzica lautareasca. Gabi Lunca mi-ar placea foarte tare, s-ar potrivi cu ambitusul, cu vocea."

"Nu am pe cineva care nu mi-ar face placere deloc", a mai spus artista, fiind deschisa la provocari. "Multi poate canta, din punctul meu de vedere, cu o tehnica vocala gresita. Vor fi si personaje din Romania pe care le voi imita, de care poate nu voi fi foarte mandra."

Desi i se pare important ca "personajul sa fie ofertant", exista, totusi, cineva care i-ar crea probleme Deliei. "Ma tem de extreme de genul lui Pavarotti", a recunoscut solista.

De sambata, 17 martie, Antena 1 le aduce telespectatorilor vedete asa cum nu le-au mai vazut, intr-un transforming show in care muzica si actoria se impletesc. Patru femei celebre si patru barbati celebri din Romania vor trece prin transformari incredibile si li se vor prezenta telespectatorilor intr-o ipostaza asa cum putini se gandeau ca i-ar putea vedea vreodata. Cei opt concureaza in fiecare saptamana unii impotriva celorlalti pentru a convinge juriul si publicul ca pot intra in pielea unor artisti deopotriva din tara noastra si strainatate.